Ochtendcantus: Omgekeerde Wereld

https://www.acantha.be/ochtendcantus-omgekeerde-wereld/

Gegroet liefste Acanthanen en sympathisanten,

Je wekker gaat, het is 8u. Je komt snel uit bed want het is bijna tijd om af te zakken naar ´t Fokschaap! Waarom? ‘t Is cantus ahja! We leven even in een parallel universum; een omgekeerde Aarde. Dat wil zeggen, omgekeerde cantus. Huh omgekeerde cantus? Jaja, je kiel binnenstebuiten, alle liederen beginnen met de laatste strofe en eindigen met strofe 1. Beginnen doen we dan met? Nee, niet met het Io Vivat maar met het stil gedeelte ja ja. Ik hoor je al vragen: “Is de hoofdtafel nu contra corona en de feutenbak hoofdtafel?”. How how, we zijn zo gek nog niet in dit parallel universum om de macht aan de feuten te geven. Doe even normaal!

Dus ter verduidelijking: beginnen doen we met het stil gedeelte (dus Ave Confrater), eindigen doen we met het Io Vivat; de kiel draag je binnenstebuiten (anders mag je niet binnen). Én die beker moet ook ondersteboven (a.k.a. drink je bekertje maar snel leeg hihi).

En oh ja, koffiekoeken en mimosa en ‘spicy’ chocomelk mag je ook verwachten om deze ochtend door te komen.

🎵🍺 WAAR?
Cantuszaal ´t Fokschaap (Overpoortstraat 90)

🎵🍺 WANNEER?
Dinsdag 31 oktober
Deuren: 10u
Stil gedeelte: 10u30

🎵🍺PRIJZEN?
Leden: €12
Niet-leden: €15
Tempus: €6
Water: €2

🎵🍺INSCHRIJVEN?
Bezoekers zijn welkom! Vergeet zeker niet om je in te schrijven. Het aantal bezoekers is beperkt tot 30 personen, 5 per club!
https://forms.gle/gzc3gAw16pyXuPWD6

🎵🍺 HELP, IK BEN NIEUW!
Ben je nieuw en wil je liever niet alleen komen? Spreek dan onze schachtentemmer Alicia Hertoghe aan! Zij is DE persoon die klaar staat om jou doorheen deze kennismaking te begeleiden.
Ben je geïnteresseerd? Word dan lid van onze geïntereseerdengroep:
https://www.facebook.com/groups/579925182122125/

🎵🍺BLIJF OP DE HOOGTE!
Like onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts
Neem een kijkje op onze Instagram:
https://www.instagram.com/acanthalgbt/