Acantha’s Dragrace schachtenmarkt

https://www.acantha.be/acanthas-dragrace-schachtenmarkt/

🏳️‍🌈 OMG SLAYYYYY 🏳️‍🌈

Onze schachtjes zijn vers gedoopt en zijn volledig klaar om hun hard verdiende lintje eer aan te doen! We’re all born naked and the rest is drag, net als vanavond!
Wil jij onze schachten beter leren kennen? Heb je nog een berg afwas staan of moet je auto nog gewassen worden? Wie weet scoor jij vanavond wel de ideale schacht om je daarbij te helpen!
Wij voorzien een hele resem aan talentvolle schachten die jou zeer graag uit de nood komen helpen!

Daarnaast kan je ook kans maken op een date met een praesidiumlid! Wie wil dat nu niet, op date gaan met een van onze knapperds??

Kom af, neem je portefeuille mee, geniet van onze geweldige show en vergeet vooral niet: “if you don’t love yourself, how the hell you gonna love somebody else??”
Can I get an amen in hereeee

locatie: tba

🏳️‍🌈 Belangrijk:
het thema van vanavond is Drag. Iedereen is welkom om zich te kleden en te tonen zoals die is of wil. Achteraf trekken we naar het Kofschip, indien je niet comfortabel bent om in de Overpoort te lopen in full drag/andere kledij, vergeet dan niet om reservekleding mee te nemen!

🏳️‍🌈 Belangrijk 2.0:
– betalen kan cash of via overschrijving
– bij aankopen onder €50 wordt er verwacht dat dit direct betaald wordt
– bij aankopen boven de €50 wordt er verwacht dat de eerste €50 direct betaald wordt, de rest mag achteraf betaald worden.

🏳️‍🌈 HELP, IK BEN NIEUW!
Ben je nieuw en wil je liever niet alleen komen? Spreek dan onze schachtentemmer @Alicia Hertoghe aan! Zij is DE persoon die klaar staat om jou doorheen deze kennismaking te begeleiden.
Ben je geïnteresseerd? Word dan lid van onze geïntereseerdengroep:
https://www.facebook.com/groups/579925182122125/

🏳️‍🌈 BLIJF OP DE HOOGTE!
Like onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts
Neem een kijkje op onze Instagram:
https://www.instagram.com/acanthalgbt/