https://www.acantha.be/lid-worden/

Hey Hey!!

Welkom op de website van Acantha! Huh Acantha? Wat voor vereniging is dat? Acantha is DE LGBTQIA+ Vereniging van Gent! Bij ons is iedereen welkom want Love is love! Ja, ook onze Allies (Talk Valentina!). Acantha is een safe space dat aanvoelt als een familie vol hechte vriendschappen, En waar we jou zeer graag bij willen! Wekelijks organiseren we leuke clubavonden of Activitieiten zoals een spelletjesavond, fuiven, shotjes- & cocktailavonden, kroegentochten, en nog veel meer!!

Ben je eens nieuwsgierig naar deze fantastische club? Dan vind je ons elke dinsdag in ons super leuk clubcafé ’t kofschip (overpoortstraat 96). We zien jou graag eens passeren en verwelkomen je moet alle enthousiasme!!

Vind je het wat spannend om alleen te komen? Snap ik helemaal, vond ik ook!! Maar daarvoor ben ik er hihi. Met heel veel liefde zal ik er zijn om je gezelschap te houden en voor te stellen aan de Acanthanen.

Zit je al met vragen, stuur mij dan zeker een berichtje! Ik beantwoord ze graag!!

Hopelijk tot snel! Kan niet wachten om je te ontmoeten!!

Xoxo

Alicia

Schachtentemmer van Jaar 20 <3

Wil je nu al op de hoogte gehouden worden en wens je eventueel schacht te worden bij Acantha? Word dan lid van onze speciale Facebookgroep!