Acantha’s Ontgroenings- en Kiescantus – 02/05

https://www.acantha.be/acanthas-ontgroenings-en-kiescantus-02-05/

Jaar 19 zit er bijna op… We hebben gelachen, gezongen, roddels uitgewisseld, gedanst, gemuild en gevallen in de goot. We hebben gebarbecued, onze pride gevierd na 2 jaar corona, gesprongen op springkastelen als een bende kinderen, gesocialized met de Flamingo’s, Acafix herenigd, gequizd, gecantust, gebeerpongd, stiekem briefjes met elkaar uitgewisseld, shotjes, cocktails en nog meer shotjes geat, in het donker musea bezocht, 2 keer nieuwjaar gevierd, thee gedronken en taart gegeten, met de trein naar ‘t Fokschaap gegaan en gechilld op een boot.

✅ ACANTHA’S ONTGROENINGSCANTUS
In dit gedeelte van de cantus wordt van elke schacht bekend gemaakt wat hun uitslag is van het examen en wordt er beslist of er tot ontgroening overgegaan wordt.

🗳 ACANTHA’S KIESCANTUS
De kiescantus gaat als volgt in z’n werk: We starten bij de functie Praeses en gaan zo het bestuur af. Wie zich kandidaat wil stellen voor een functie staat recht op het juiste moment. De regels van de kiescantus kan je vinden in de appendix van de statuten van Acantha (terug te vinden op de website) en het verkiezingsreglement wordt duidelijk uitgelegd op de cantus zelf. Daarna kunnen de kandidaten hun toespraak houden. Vervolgens wordt er gestemd. Op het einde van de kiescantus worden de functies overgedragen tijdens een Ave confrater. Mensen die zich willen stellen voor een functie, maar ondertussen al werkende zijn, dienen hun kandidatuur in te dienen tegen zondag 30 april. Zij krijgen dan al dan niet de toestemming zich in de tweede ronde kiesbaar te stellen voor die functie. Ze mogen zich wel kenbaar maken op de 3de hamerslag.Dit is een gesloten cantus. Enkel ontgroende leden zijn welkom.

🗳 WANNEER?
dinsdag 2 mei
deuren: 20u
Io Vivat: 20u30
kiescantus: 21u30

🗳 WAAR?
cantuszaal Karaoke
Stalhof 3, Gent

🗳 KOSTPRIJS
Leden: €12
Niet-leden: €15
Tempus: €6
Water: €2

🗳 BLIJF OP DE HOOGTE!
Like onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts

Neem een kijkje op onze Instagram:
https://www.instagram.com/acanthalgbt/

Word lid van onze discord:
https://discord.gg/YcUXgJA

ACANTHA, COME AS YOU ARE AND HAVE A GREAT TIME!