Schachtenverkoop Acantha – 07/11

http://www.acantha.be/schachtenverkoop-acantha-0711/

 

  ✘ SCHACHTENVERKOOP ACANTHA

  Senior, proseniores, commilitones,

  De tijd van het jaar is weer aangekomen om die verse lading wannabe schachten te veilen. In kleine groepjes zullen ze het beste van zichzelf geven tijdens een korte act. Nog niet overtuigd van hun hebben en kunnen? Stel gerust een vraag (of tien) en verzeker jezelf van de beste koop!

  Maar waarom? Wel, zie je de vloer niet meer door het vuil? Moet je dat lange interview voor school nog uittypen? Geen zin meer om te koken na die lange werkdag? Moet die muur dringend eens geschilderd worden, het gras afgereden? Begint er stilaan iets tot leven te komen in die gigantische stapel afwas? Of heb je nog een ander random klusje dat gedaan moet worden? Ja? Dringend tijd om enkele feutjes te kopen dus!

  ✘ VERLOOP
  Na een korte act van een groepje feuten krijgt ieder (oud-)lid de kans om vragen te stellen aan de feuten. Hierna wordt er individueel op iedere feut geboden. Er wordt geboden in euro’s! Bied je ‘75’ op een schacht, dan betaal je effectief 75 euro aan de club. Een koop van 50 euro of minder wordt onmiddellijk betaald. Indien je koop meer dan 50 euro kost wordt de eerste 50 euro onmiddellijk betaald, de rest kan gestort worden.

  ✘ NA DE KOOP
  Vanaf de koop tot de ontgroening staat de gekochte feut in totaal 24 uur te beschikking van de koper. Dit uiteraard niet tijdens lesuren, hobby’s, werk, ’s nachts of als de feut thuis moet zijn. Er worden enkel ‘eenvoudige’, ‘eerbare’ en financieel haalbare voorstellen gedaan.

  Vragen kan je richten aan onze praeses Arno Foteyn.

  ✘ WAAR?
  The Outpost, bovenverdieping

  ✘ WANNEER?
  We starten de verkoop 20u30

  ✘ HELP! IK BEN NIEUW!
  Toch niet zo gerust om alleen te komen?
  Aarzel dan niet om onze Schachtentemmer Michelle aan te spreken! Zij is DE persoon die klaar staat om jou doorheen deze kennismaking te begeleiden.

  Klik snel op onderstaande link en word lid van de geïnteresseerdengroep:
  https://www.facebook.com/groups/579925182122125/

  ✘ BLIJF OP DE HOOGTE!
  Like onze Facebookpagina:
  https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts

  ✘ VOLG HET EVENEMENT OP FACEBOOK
  https://www.facebook.com/events/1984008125221734/

  ACANTHA, COME AS YOU ARE AND HAVE A GREAT TIME

  Schachtenverkoop Acantha