http://www.acantha.be/lid-worden/

Heylaba

Ken je al Acantha? Nee? Acantha is DE Gentse LGBTQIA+ vereniging, maar natuurlijk verwelkomen we ook de hetero sympathisanten (Love is love 😉 ). Acantha is een familie vol met hechte vriendschappen waar we jou maar al te graag bij willen! Acantha is zeker ook een plek waar je kan thuiskomen en geaccepteerd wordt ongeacht seksuele voorkeur, gender, religie, nationaliteit of overtuiging.
Wij organiseren ook jaarlijks verschillende activiteiten zoals fuiven, shotjes- & cocktailavonden, kroegentochten, canti en nog veel meer!
Ben je benieuwd? Kom dan zeker eens af naar ons ultra super leuke clubcafé ’t Kofschip (Overpoortstraat 96). Wij zijn elke dinsdag aanwezig en zien jou graag eens passeren! We zullen jou dan ook verwelkomen met vol enthousiasme!
Vind je het wat spannend om alleen te komen? Snap ik! Daarvoor ben ik er, om je gezelschap te houden en voor te stellen aan de Acanthanen.
Zit je al met vragen, stuur dan zeker een berichtje, ik bijt niet! Ik beantwoord ze met veel plezier 😀

Ik hoop tot snelll !
Vele groetjes Zita
Schachtentemmer van Jaar 19

 
Zita
Schachtentemmer ’22 – ‘23

Wil je nu al op de hoogte gehouden worden en wens je eventueel schacht te worden bij Acantha? Word dan lid van onze speciale Facebookgroep!