Schachtenverkoop – 6/11

http://www.acantha.be/schachtenverkoop-611/

✘ SCHACHTENVERKOOP ACANTHA

Senior, proseniores, commilitones,

Het is weer zover, er staat een nieuwe lading feutjes klaar om verkocht te worden. Deze zullen we veilen nadat ze in kleine groepjes zichzelf tonen met een kort actje. Na dit actje heb je nog de kans om vragen te stellen zodat je zeker bent van een goede aankoop!

Waarom zou je een feut willen kopen? Laat gerust die afwas al staan en stop met opruimen, want dat kunnen zij allemaal voor jou doen! Alleen maar voordelen.

✘ VERLOOP
Na een korte act van een groepje feuten krijgt ieder (oud-)lid de kans om vragen te stellen aan de feuten. Hierna wordt er individueel op iedere feut geboden. Er wordt geboden in euro’s! Bied je ‘75’ op een schacht, dan betaal je effectief 75 euro aan de club. Een koop van 50 euro of minder wordt onmiddellijk betaald. Indien je koop meer dan 50 euro kost wordt de eerste 50 euro onmiddellijk betaald, de rest kan gestort worden.

✘ NA DE KOOP
Vanaf de koop tot de ontgroening staat de gekochte feut in totaal 24 uur ter beschikking van de koper. Dit uiteraard niet tijdens lesuren, hobby’s, werk, ’s nachts of als de feut thuis moet zijn. Er worden enkel ‘eenvoudige’, ‘eerbare’ en financieel haalbare voorstellen gedaan.

Vragen kan je richten aan onze praeses Hëike Masschelein.

✘ WAAR?
De salons van Casa Rosa

✘ WANNEER?
We starten de verkoop 20u00

✘ HELP! IK BEN NIEUW!
Toch niet zo gerust om alleen te komen?
Aarzel dan niet om onze Schachtentemmer Camille aan te spreken! Zij is DE persoon die klaar staat om jou doorheen deze kennismaking te begeleiden.

Klik snel op onderstaande link en word lid van de geïnteresseerdengroep:
https://www.facebook.com/groups/579925182122125/

✘ BLIJF OP DE HOOGTE!
Like onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts

Volg ons op instagram:
https://www.instagram.com/acanthalgbt/

ACANTHA, COME AS YOU ARE AND HAVE A GREAT TIME