Acantha’s open zangavond

http://www.acantha.be/acanthas-open-zangavond/

Beste Acanthanen en sympathisanten!
Op Dinsdag 3 oktober zijn we er met de befaamde Open Zangavond van Acantha! Dat wordt een luidkeels feest om onze stembanden goed op te warmen want jaja, daarna is onze openingscantus!

šŸŽµ WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?
Een gezellige avond vol bekende en minder bekende liederen en melodieƫn. Voor de mensen die niet bekend zijn met het concept; dit is geen cantus, er heerst hier geen hiƫrarchie en is dus het perfecte moment om je Acanthaanse cantus kennis (her-) op te bouwen!

šŸŽµ VOOR WIE?
Alle leden, sympathisanten en geĆÆnteresseerde zijn welkom om samen met oude en nieuwe besties te komen zingen en drinken!
Je kan ons herkennen aan onze prachtige blauwe en fuchsia linten. Aarzel niet om ons aan te spreken, we ontvangen jou graag met open armen! Toch er niet zo gerust in? Dan mag je altijd een berichtje sturen naar onze schachtentemmer Alicia Hertoghe of haar aanspreken, zij zal je met veel liefde helpen en begeleiden!

šŸŽµ WAAR EN WANNEER?
Waar?: Fokschaap
Wanneer?: Dinsdag 3 oktober
Om hoe laat?: 18u30

šŸŽµ HELP, IK BEN NIEUW!
Ben je nieuw en wil je liever niet alleen komen? Spreek dan onze schachtentemmer Alicia Hertoghe aan! Zij is DE persoon die klaar staat om jou doorheen deze kennismaking te begeleiden.
Ben je geĆÆnteresseerd? Word dan lid van onze geĆÆntereseerdengroep:
https://www.facebook.com/groups/579925182122125/

šŸŽµ BLIJF OP DE HOOGTE!
Like onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts
Neem een kijkje op onze Instagram:
https://www.instagram.com/acanthalgbt/