Acantha 2020: Non-Quarantaine editie

http://www.acantha.be/acantha-2020-non-quarantaine-editie/

We houden een kleine flashback naar het jaar 2020, wat voor iedereen wel een zot jaar met vreemde regeltjes was. Deze avond gaan we voor een nog zottere avond en géén restricties. Laat dit een trend zijn voor het 20ste jaar Acantha!
Weet je nog een paar van deze regels? We zullen ze eens vergelijken met wat wij van plan zijn op deze avond en komende avonden!
– QR-codes die voor de helft van de tijd niet werkten VS. Een nieuw praesidium die er alles aan doet om de werking van dit jaar vlot en gewoon gigantisch goed te laten verlopen!
– Je mocht niet meer buiten komen na 22u VS. Deze avond zullen we tot de vroege uurtjes dansen en zingen, zijt maar zeker!!
– Je mocht enkel naar je kot indien je een specifiek papier aanvroeg bij je hoge school of universitet VS. Wie wil er nu op kot zijn als je gewoon mee in ’t Kofschip de tijd van je leven kan hebben!?
Dit zijn maar enkele voorbeeldjes, maar geloof ons, Acantha leeft en Gent beeft als nooit te voren! Dus laten we stilstaan bij het feit dat we mogen genieten in het leven, met heel veel liefde en mensen om je heen. Zien we jou dan deze avond?

WAAR?
Ons geliefde clubcafé ‘t Kofschip
WANNEER?
dinsdag 16 mei om 21u

HELP, IK BEN NIEUW!
Ben je nieuw en wil je liever niet alleen komen? Spreek dan onze schachtentemmer Alicia Hertoghe aan! Zij is DE persoon die klaar staat om jou doorheen deze kennismaking te begeleiden.
Ben je geïnteresseerd? Word dan lid van onze geïntereseerdengroep:
https://www.facebook.com/groups/579925182122125/

BLIJF OP DE HOOGTE!
Like onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts
Neem een kijkje op onze Instagram:
https://www.instagram.com/acanthalgbt/