Ontgroening & Kiescantus – 03/05

https://www.acantha.be/ontgroening-kiescantus-03-05/

 
🍹 ONTGROENINGS- EN KIESCANTUS
Het moment komt eraan. Jaar 18 loopt ten einde en Acantha is nu echt volwassen. Dit betekent echter ook dat de toorts zal worden doorgegeven naar een nieuw team van enthousiastelingen die in Jaar 19 Acantha zullen besturen. Maar hiernaast zullen op deze avond onze schachtjes ook ontgroend worden en opgroeien tot volleerde Acanthanen!
Jouw stem telt! Aarzel dus niet om te komen want je bepaalt mee de toekomst van Acantha! Na de cantus zal de lintoverdracht plaatsvinden en Jaar 19 van start gaan.

Deze cantus is gesloten. Enkel commilitones en schachten die ontgroend worden zijn welkom.
De regels van de kiescantus kan je vinden in de appendix van de statuten van Acantha (terug te vinden op de website) en zullen voor het kiesgedeelte nog eens uitgelegd worden.

Kom zeker op tijd! Wie te laat is voor het kiesgedeelte verliest hun stemrecht voor de ronde die op dat moment plaatsvindt. Het is niet mogelijk om een volmacht te geven met je stem.
Meer info over de functies die verkozen worden kan je krijgen op onze infoavond en bij (pro)praesidia.

KANDIDATUREN NIET-STUDENTEN

Proseniores, commilitones
We verwijzen jullie graag door naar de website om de statuten en appendix nog eens door te nemen voor de kiescantus. Hierin staat ook dat mensen die geen student meer zijn pas in de tweede ronde van elke functie-verkiezing kunnen verkozen worden, mits hun kandidatuur werd goedgekeurd door het praesidium. Ze kunnen zich wel kenbaar maken in de eerste ronde.

Dit betekent dus dat de mensen die geen student (meer) zijn en willen opkomen voor een praesidiumfunctie, hun kandidatuur moeten indienen bij het praesidium door een bericht te sturen naar de Praeses Robbe Eylenbosch, dit kan t.e.m. zondag 01/05, 22u.

🍹 WAAR
Karaoke
Stalhof 3, 9000 Gent

🍹 WANNEER
Dinsdag 3 mei
19.30 deuren
20.00 Io Vivat
21.30 Kiesgedeelte
Als je te laat bent op het kiesgedeelte, ben je niet langer stemgerechtigd over de functie waar het op dat moment over gaat.

🍹 PRIJS
Bier leden: 10 euro
Ontgroening: 5 euro
Water: 2 euro

🌈 BLIJF OP DE HOOGTE
Like onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts

Neem een kijkje op onze Instagram:
https://www.instagram.com/acanthalgbt/

Word lid van onze discord:
https://discord.gg/YcUXgJA

🌈 VOLG HET EVENEMENT OP FACEBOOK
https://fb.me/e/1jtq8bhCC

ACANTHA, COME AS YOU ARE AND HAVE A GREAT TIME!

Ontgroening Verkiezingen