Nacht van de schacht – 27/03

http://www.acantha.be/nacht-van-de-schacht-2703/

 

  ✘ NACHT VAN DE SCHACHT
  We worden allemaal een dagje ouder en dan denken we soms graag eens terug aan die goede ouwen tijd. Onze gezondheid gaat wat achteruit, misschien door de hoeveelheid alcohol die we consumeren? Tijdens nacht van de schacht kijken we dit jaar terug naar die goede ouwen tijd! Want uiteindelijk was het in mijnen tijd toch allemaal beter! Samen met iedereen in het bejaardenhuis, de ene die al iets minder goed kan lopen en die andere die de dag van gisteren niet meer kan herinneren. We halen samen met een spannend uitdagend spel die mooie herinneringen naar boven.

  We verzamelen op het Sint-Pietersplein om 20u. Daar zal het spel uitgelegd worden en wordt de groepsverdeling bekend gemaakt. Doe zeker goede stapschoenen aan en als je een fiets in Gent hebt, breng die dan zeker ook mee, die kan van pas komen. Indien het iets minder goed weer zou zijn, neem je een regenjasje mee! Het einde is voorzien rond 23u waarna we richting het fantastische Kofschip te gaan!

  ✘ INSCHRIJVEN?
  Vergeet je niet in te schrijven via het Google Formulier, anders is er misschien minder drank! Kom je later, geen probleem. Laat dit wel zeker weten in het formulier!
  https://docs.google.com/forms/d/1FJM3CJ8-MEYQrNsfISB2MEqF0Op39cifRGTVoQ9Vm58/edit#response=ACYDBNgkdE2vdXJtd4JSnYh-7yyI451D1RIcdUEGTppqYOb3FgxQ-Fj_AzyzEGw

  ✘ WAAR?
  Sint-Pietersplein

  ✘ WANNEER?
  Dinsdag 27 maart om 20u stipt

  ✘ HELP! IK BEN NIEUW!
  Toch niet zo gerust om alleen te komen?
  Aarzel dan niet om onze Sport en cultuur Leonie aan te spreken! Zij is DE persoon die klaar staat om jou doorheen deze kennismaking te begeleiden.

  Klik snel op onderstaande link en word lid van de geïnteresseerdengroep:
  https://www.facebook.com/groups/579925182122125/

  ✘ BLIJF OP DE HOOGTE!
  Like onze Facebookpagina:
  https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts

  ✘ VOLG HET EVENEMENT OP FACEBOOK
  https://www.facebook.com/events/978564765635702/

  ACANTHA, COME AS YOU ARE AND HAVE A GREAT TIME

  NACHT VAN DE SCHACHT