Acantha’s koop een schacht en spaar je lever-avond – 06/03

http://www.acantha.be/acanthas-koop-een-schacht-en-spaar-je-lever-avond-0603/

 

  ✘ KOOP-EEN-SCHACHT-EN-SPAAR-JE-LEVER-VOOR-MORGEN-CLUBAVOND
  De dag voor de Grote Verbroederingscantus houden we een rustige clubavond. Om je lever wat te sparen van al die drank (en je portefeuille van al het geld dat je eraan uitgeeft) bieden we een alternatief waarbij het mogelijk is om iets nuttigs te doen met je centjes en je te behoeden voor een kater op 7 maart! Nu de laatste schachten van jaar 14 namelijk gedoopt zijn en vol trots hun fuchsia-blauw lint dragen is het tijd om eens te kijken wat deze Acanthanen nog zoal in hun mars hebben. Daarom zullen zijn tijdens deze clubavond verkocht worden. Iedere schacht zal een kleine act voorbereiden en uitvoeren. Na een korte vragenronde mogen (oud-)leden van Acantha bieden op de schacht die ze in jaar 14 nog voor 24 uur wensen te benutten (om te koken, afwassen, kuisen, samen op date te gaan, …). Ook zullen er nog twee praesidiumleden, nl. Leonie en Genade verkocht worden. Iedereen (ook niet-Acantha leden) mogen op hen bieden.

  ✘ WAAR EN WANNEER?
  ’t Kofschip
  Dinsdag 6 maart
  De verkoop start om 21u30

  ✘ VERLOOP
  Na een korte act van iedere (groep) schacht(en) krijgt ieder (oud-)lid de kans om vragen te stellen aan deze schacht(en). Hierna wordt er individueel op iedere feut geboden. Er wordt geboden in euro’s! Bied je ‘75’ op een schacht, dan betaal je effectief 75 euro aan de club. Een koop van 50 euro of minder wordt onmiddellijk betaald. Indien je koop meer dan 50 euro kost wordt de eerste 50 euro onmiddellijk betaald, de rest kan gestort worden (BE56 0015 5783 8588). Schachten kunnen enkel gekocht worden door (oud-)leden van Acantha. Praesidiumleden kunnen gekocht worden door iedereen.

  ✘ NA DE KOOP
  Vanaf de koop tot de ontgroening staat de gekochte feut in totaal 24 uur ter beschikking van de koper. Dit uiteraard niet tijdens lesuren, hobby’s, werk, ’s nachts of als de feut thuis moet zijn. Er worden enkel ‘eenvoudige’, ‘eerbare’ en financieel haalbare voorstellen gedaan. Praesidiumleden die gekocht worden zullen ter beschikking gesteld worden van koper om op date te gaan.

  Vragen kan je richten aan onze praeses Arno Fonteyn.

  ✘ HELP! IK BEN NIEUW!
  Toch niet zo gerust om alleen te komen?
  Aarzel dan niet om onze Sport en cultuur Leonie aan te spreken! Zij is DE persoon die klaar staat om jou doorheen deze kennismaking te begeleiden.

  Klik snel op onderstaande link en word lid van de geïnteresseerdengroep:
  https://www.facebook.com/groups/579925182122125/

  ✘ BLIJF OP DE HOOGTE!
  Like onze Facebookpagina:
  https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts

  ✘ VOLG HET EVENEMENT OP FACEBOOK
  https://www.facebook.com/events/150503595637067/

  ACANTHA, COME AS YOU ARE AND HAVE A GREAT TIME
  spaar je lever