Acantha goes SPARKLE – 27/01

http://www.acantha.be/acantha-goes-sparkle-2701/

 

  ✘ ACANTHE GOES SPARKLE
  Sparkle is een jaarlijks benefietevent ten voordele van de hulp- en infolijn van de Holebifoon. Ieder jaar zijn er prijsuitreikingen, zalige DJ’s, optredens van enkele BV’s en zoveel meer! Vier het einde van je examens of neem even een korte break om met je mede-Acanthanen de start van 2018 te vieren!

  ✘ GRATIS VOOR ACANTHANEN!
  Leden van Acantha in jaar 14 (academiejaar 2017-2018) mogen GRATIS naar de Sparkle-party! Je kan je ticket reserveren via deze link: https://goo.gl/forms/AUq0kQyieEwA1vPw1

  Wie geen lid is, maar graag met ons meegaat kan via volgende link tickets bestellen: https://sparkle.cavaria.be/ticketshop/

  ✘ HET PROGRAMMA
  Tijdens de Sparkle-zaalshow worden de Cavaria Awards uitgereikt en kan je genieten van een gratis glaasje cava en hapjes terwijl je als intermezzo luistert naar een streepje muziek gebracht door o.a. Isabelle A, Geena Lisa en Divan David. Met een optreden van TrinXX gaat de Sparkle-party van start. Daarna zorgen DJ’s Bernard Gavilan, Ilse Liebens en Sadziky voor de beste beats om je tot in de vroege uurtjes te laten dansen! Even zin om die benen wat te laten rusten? Tijdens het feest kan je ook het make-up atelier of het kapsalon in de zaal eens een bezoekje brengen.

  ✘ WAAR EN WANNEER
  Zaterdag 27 januari, de Vooruit.
  De Sparkle-zaalshow vindt plaats in de Theaterzaal vanaf 20u.
  De Sparkle-party vindt plaats in de Concertzaal vanaf 22u.

  ✘ MEER INFO
  https://sparkle.cavaria.be/party/
  https://www.facebook.com/events/461867937338895/

  ✘ HELP! IK BEN NIEUW!
  Toch niet zo gerust om alleen te komen?
  Aarzel dan niet om onze Sport en cultuur Leonie aan te spreken! Zij is DE persoon die klaar staat om jou doorheen deze kennismaking te begeleiden.

  Klik snel op onderstaande link en word lid van de geïnteresseerdengroep:
  https://www.facebook.com/groups/579925182122125/

  ✘ BLIJF OP DE HOOGTE!
  Like onze Facebookpagina:
  https://www.facebook.com/AcanthaGent/?fref=ts

  ✘ VOLG HET EVENEMENT OP FACEBOOK

  ACANTHA, COME AS YOU ARE AND HAVE A GREAT TIME

  Sparkle